rillaarse bikers
rillaarse bikers

Tot volgend jaar

tt bv 2Onze 16de MTB happening zit er weer op, tijd om nog eens wat welgemeende “DANK U”’s de wereld in te sturen. In de eerste plaats natuurlijk dank aan de weerom talrijk opgekomen deelnemers. Op de commentaren afgaande, hebben we wel de indruk dat jullie ook dit jaar de toertochten wel wisten te smaken. Dat smaken mag ook letterlijk genomen worden met extra’s als de pannenkoeken op zaterdagavond en de rijstvlaaien voor de lange-afstanders op zondag. Het (weerom vernieuwde) parcours is ook nu weer erg positief onthaald, getuige daarvan de vele commentaren op het MTB.BE forum.

Een 50% dank aan Frank & Sabine: zondag hebben we een schitterende dag gekregen, maar de plensbuitjes van zaterdag vonden we minder prettig. Verder voor de volle 100% een hele dikke merci aan alle vrienden, familie en collega’s die kwamen helpen, aan onze trouwe sponsors, aan de landeigenaren wiens privéstukken we mochten gebruiken, aan de inwoners van Rillaar wiens dorp we op zo’n zondagmorgen een verkeersinfarct bezorgen, aan de gemeentebesturen van Aarschot, Holsbeek en Tielt-Winge, aan Natuurpunt en aan de politie van Aarschot. Voor diegenen die nog eens willen nagenieten -of die er dit jaar niet bij konden zijn-, sfeerbeelden zijn terug te vinden via de collega's van MTBFORZA , MTBHA8 en Klein-Brabant MTB Racing. Verder kan je hier ook nog wat foto's terugvinden.

Wijzelf gaan nu 51 andere toertochten onveilig maken op onze mountainbikes en hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien op die van ons. Bij leven en welzijn, tot het tweede weekend van april 2016 dus !!!