De Warmste Ride

warmste week

Op zaterdag 30 november organiseren de Rillaarse Bikers hun eerste Warmste Ride event voor het goede doel.

Het concept is simpel: tussen 14 en 17 uur kan je starten voor een MTB tocht van +- 30 km. Je hebt hierbij de keuze: ofwel vraag je de GPS track en rij je de tocht op eigen houtje, ofwel sluit je je aan bij een groepje onder begeleiding van 2 sympathieke Rillaarse Bikers (er start een groepje om de x tijd). Onderweg krijg je een kleine bevoorrading. De late vertrekkers vragen we wel om zelf voldoende fietsverlichting te voorzien. Feest is het pas echt bij aankomst: wanneer je een drankje met een raclette voorgeschoteld krijgt. Alvorens de innerlijke mens te versterken, kan je eerst ook nog gebruik maken van de douche en afspuitstand.

Kostprijs voor dit alles is 10 euro. We kiezen er bewust voor om dit event kleinschalig te houden, vandaar dat het aantal deelnemers beperkt zal worden tot 150 bikers max. Je inschrijven kan via een mailtje naar warmstebiker@rillaarsebikers.be , met duidelijke vermelding van de naam van de deelnemer(s).

De opbrengst van dit event, alsook de andere Warmste Weekend evenementen van Rillaarsebikers, Chiromeisjes Rillaar, Chirojongens Rillaar en T Kapelhof zijn dit jaar ten voordele van VZW Overdruksyndroom & Tarlov Cysten.